Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

εταιρικά νέα για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen

Πιστοποίηση
Κίνα Skymen Technology Corporation Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Skymen Technology Corporation Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι ευτυχής που κάνετε τον υπερηχητικό καθαριστή καλής ποιότητας, πρώτα κάποιος είναι πολύ καλός.

—— Stefan (Γερμανία)

Άριστη μηχανή. Μπορώ συνιστώμενος υπερηχητικός καθαριστής Skymen σε όλους που χρειάζονται για τον επαγγελματία ή το χόμπι.

—— Blasko Krstev

Τα συστήματα ήταν καλά - λαμβανόμενος δοκιμασμένος και εργασία πολύ λεπτή. Εκτιμώ όλη τη βοήθειά σας. Να κοιτάξει προς τα εμπρός για την κατοχή της μελλοντικής επιχείρησης με σας πάλι.

—— Haytham Tarhini (Σαουδική Αραβία)

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Ειδήσεις
Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen

Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen

 

No.1

2021 περίληψη τέλους έτους
&
2022 επέκταση εργασίας

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, κάθε τμήμα Skymen έκανε μια ετήσια προοπτική περιλήψεων και σχεδίων εργασίας. Μέσω της σε βάθος ανάλυσης των επιτευγμάτων και των κερδών και των απωλειών του προηγούμενου έτους, κάθε τμήμα είχε μια βαθιά κατανόηση και την κατανόηση της μελλοντικής κατεύθυνσης και της στρατηγικής πορείας εφαρμογής, και συζήτησε τη διατύπωση των σχεδίων του νέου έτους. Σχέδια εργασίας και μέτρα για να επιτευχθούν καλύτερα οι λειτουργικοί στόχοι για το επόμενο έτος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 0

 

Ισχυρή σημαντική ανακάλυψη και συνεχής αύξηση

Το Yang Shan, γενικός διευθυντής Skymen, είπε ότι ξανακοιτάζοντας το 2021, εάν είναι μια εμπορική σειρά οργάνων, μια βιομηχανική σειρά εξοπλισμού, ή μια οικιακή σειρά, το τμήμα της εργασίας σε κάθε επιχειρησιακό τμήμα θα πραγματοποιηθεί κατά τρόπο τακτικό, και θα προωθήσει σε μια καλοκάγαθη διαδρομή, η οποία είναι σημαντική. πράγματα που γιορτάζουν.

Επισήμανε επίσης στη συνεδρίαση ότι, πρώτα, στα πλαίσια των πετώντας στα ύψη τιμών πρώτης ύλης και των διεθνών δαπανών διοικητικών μεριμνών, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στην ισορροπία μεταξύ του κόστους και της ποιότητας. Αναπτυσσόμενο την κλίμακα Skymen, πρέπει επίσης να λάβει υπόψη την ποιότητα και την υπηρεσία, και να εμμείνει στην έννοια της ποιοτικής υπηρεσίας. , για να επιτύχουν την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της επιχείρησης και να λάβει τα υψηλότερα λειτουργικά οφέλη. Δεύτερον, να αντιμετωπίσει την αγορά σωστά, από την προοπτική της τεχνολογίας, καταλαβαίνει αληθινά τις ανάγκες πελατών και λύνει τα προβλήματα πελατών. Τρίτον, τα front-end, μέσος-τελών και οπίσθιου μέρους τμήματα πρέπει να κάνουν μια καλή εργασία του συντονισμού και της συνεργασίας. Όλη η εργασία πρέπει να υποστηριχθεί από τα στοιχεία και περιορισμένος από τους κανόνες και τους κανονισμούς, έτσι ώστε υπάρχει μια βάση και μια επίβλεψη, και τελικά ένας κλειστός βρόχος της εργασίας διαμορφώνεται.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 1

 

Δημιουργήστε το καλύτερο μέλλον

Η νέα εποχή υποβάλλει τις νέες απαιτήσεις, και οι νέες ευκαιρίες δίνουν τις νέες αποστολές. Το 2022, Skymen θα εμμείνει στην αγορά απαίτηση-προσανατολισμένη, την έναρξη από τους πελάτες, την εξερεύνηση και την καινοτομία. Οδηγημένος από την ομαδική εργασία, ευθυγραμμίστε με τις συγκριτικές μετρήσεις επιδόσεων, επαγγελματικός και αποδοτικός. Συσκευάστε τις τσάντες μας και πυροδοτήστε πάλι, και συνεχίζει να δημιουργεί τα εντυπωσιακότερα επιτεύγματα και το καλύτερο μέλλον με το πνεύμα της σκληρής δουλειάς, πάθος για τη σκληρή δουλειά, και τολμηρός!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 2

 

Χάρι στους πελάτες/τους συνεργάτες/τους υπαλλήλους

Το Skymen θα επιθυμούσε να εκφράσει βαθύ του χάρι σε όλους τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

το 2022 άρχισε μόλις, και είναι φέτος επίσης 15α γενέθλια Skymen. Το Skymen θα πάρει τη μεγαλύτερη ευθύνη και ένα ισχυρότερο πρωτοποριακό πνεύμα για να επιτρέψει στην υπερηχητική καθαρίζοντας βιομηχανία για να δημιουργήσει τη νέα αξία και να ενσωματώσει την καινοτομία σε μια καλύτερη ζωή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 3


 

NO.2

2021 σημαντικό βραβείο υπαλλήλων


Το ταλέντο είναι ο πρώτος πόρος μιας επιχείρησης, και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι πιό αδιάσπαστη από τα ταλέντα. Το Skymen είναι μια πλατφόρμα που είναι πρόθυμη να παρέχει στους υπαλλήλους της τους καλύτερους πόρους, το μεγαλύτερο στάδιο και τις γενναιόδωρες ανταμοιβές. Σαν ετήσιο γεγονός τέλους έτους, η τελετή επηβραβεύσεων Skymen το 2021 ετήσια είναι επίσης εδώ όπως έχει προγραμματιστεί.


τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 4


Στη τελετή βραβεύσεωης, Skymen επαίνεσε επισήμως τα άτομα και τις ομάδες που έχουν επιτύχει τα σημαντικά επιτεύγματα το 2021, συγχαρητήρια σε κάθε άτομο και ομάδα που έχουν κερδίσει την τιμή, και ευχαριστημένος τους υπαλλήλους για την αφιέρωση και τις συνεισφορές τους, οι οποίοι προωθούν την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη Skymen. Το Enablers είναι η σπονδυλική στήλη Skymen και το πρότυπο για κάθε Skymener.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 5


Το προηγούμενο έτος, μια ομάδα προηγμένων ατόμων και οι ομάδες έχουν προκύψει από Skymen. Σας ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά σας το 2021. Ελπίζουμε ότι οι υπάλληλοι θα μάθουν τις προηγμένες πράξεις και επαγγελματική την εμπειρία τους μαζί, και θα καταβάλουν επίμονες προσπάθειες να δημιουργήσουν τις μεγαλύτερες δόξες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 6

 


NO.3

Sweepstakes

Το γεγονός τέλους έτους θα είναι μια λαχειοφόρος αγορά, και η σε απευθείας σύνδεση ζωντανή πλατφόρμα ραδιοφωνικής μετάδοσης των δύο θέσεων θα ενισχύσει περαιτέρω τη συμμετοχή και το σύνδεσμο του σε απευθείας σύνδεση γεγονότος, και το γεγονός λαχειοφόρων αγορών θα πυροδοτήσει τη σκηνή και τη σε απευθείας σύνδεση ατμόσφαιρα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 7

 


τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 8

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 9

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια θαυμάσια αναθεώρηση 2021 δραστηριοτήτων Skymen 10


Έχουμε περπατήσει επίσημα στο νέο ταξίδι το 2022.

Μόνο με να σημειώσουμε πρόοδο και να προσπαθήσουμε μπορούμε σκληρά να έχουμε επιτυχές ταξίδι και χίλια μίλια για να έρθουμε.

Ελπίζω ότι μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να κινηθούμε προς τα εμπρός προς το μέλλον, να συνεχίσουμε, και ανθίζω από κοινού!

 

Χρόνος μπαρ : 2022-01-21 08:36:51 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Skymen Technology Corporation Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Nikki

Τηλ.:: 86-755-27094405

Φαξ: 86-755-27094405

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)