Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

εταιρικά νέα για Η Skymen έγινε μέλος της Εταιρείας Βιομηχανικού Καθαρισμού της Κίνας.

Πιστοποίηση
Κίνα Skymen Technology Corporation Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Skymen Technology Corporation Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι ευτυχής που κάνετε τον υπερηχητικό καθαριστή καλής ποιότητας, πρώτα κάποιος είναι πολύ καλός.

—— Stefan (Γερμανία)

Άριστη μηχανή. Μπορώ συνιστώμενος υπερηχητικός καθαριστής Skymen σε όλους που χρειάζονται για τον επαγγελματία ή το χόμπι.

—— Blasko Krstev

Τα συστήματα ήταν καλά - λαμβανόμενος δοκιμασμένος και εργασία πολύ λεπτή. Εκτιμώ όλη τη βοήθειά σας. Να κοιτάξει προς τα εμπρός για την κατοχή της μελλοντικής επιχείρησης με σας πάλι.

—— Haytham Tarhini (Σαουδική Αραβία)

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Ειδήσεις
Η Skymen έγινε μέλος της Εταιρείας Βιομηχανικού Καθαρισμού της Κίνας.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Skymen έγινε μέλος της Εταιρείας Βιομηχανικού Καθαρισμού της Κίνας.

The "Ultrasonic Cleaning Technology Application Seminar and Ultrasonic Cleaning Equipment Standard Review Meeting" sponsored by the Standardization Working Committee of the China Industrial Cleaning Association was held in ShenzhenΩς ηγέτης στην βιομηχανία υπερήχων καθαρισμού, η Skymen προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε αυτή τη συνάντηση.Ταυτόχρονα στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης περισσότεροι από 40 εκπρόσωποι των βιομηχανικών ενώσεων., βιομηχανικά μέσα ενημέρωσης, άλλοι κατασκευαστές εξοπλισμού καθαρισμού, κατασκευαστές καθαριστικών ουσιών και ηγέτες συναφών επιχειρήσεων και ιδρυμάτων.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Skymen έγινε μέλος της Εταιρείας Βιομηχανικού Καθαρισμού της Κίνας.  0

 

Η συνάντηση επικεντρώθηκε κυρίως στην ανταλλαγή, discussion and review of "Ultrasonic Cleaning" in the context of "how to promote the better matching of ultrasonic cleaning equipment and cleaning agents and continue to improve cleaning effects and efficiency while meeting the current safety and environmental protection policies." Εξοπλισμός Μέρος 1: Πρότυπο για τα καθαριστικά υδρογονανθράκων,καθώς και οι τίτλοι των μεταγενέστερων προτύπων για "Υπερηχητικό Εξοπλισμό Καθαρισμού" που περιλαμβάνονται στο σύστημα προτύπων του 14ου Πενταετού Σχεδίου της ένωσης έχουν βελτιωθεί και συμπληρωθεί.

 

Ως μια ολοκληρωμένη εταιρεία τεχνολογίας που έχει εμπλακεί βαθιά στην βιομηχανία υπερηχητικού καθαρισμού για περισσότερα από δέκα χρόνια,Η Skymen πάντα ανησυχούσε για την ανάπτυξη της βιομηχανίας υπερηχητικού καθαρισμού.Έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να παρέχουμε προτάσεις και να συμβάλλουμε στην υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της βιομηχανίας υπερήχων καθαρισμού.Θα το κάνουμε και εμείς. Είμαστε πρωτοπόροι και καινοτόμοι., με επίκεντρο την έρευνα και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών που σχετίζονται με προϊόντα τεχνολογίας υπερήχων καθαρισμού,και την επίτευξη πρωτοποριακών προόδων στη συνεχή βελτίωση των επιπτώσεων καθαρισμού και της αποτελεσματικότητας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Skymen έγινε μέλος της Εταιρείας Βιομηχανικού Καθαρισμού της Κίνας.  1

Η Skymen γνωρίζει καλά ότι στο δρόμο για την προώθηση της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης του βιομηχανικού καθαρισμού της Κίνας, η συνεισφορά ενός ατόμου στο καυσόξυλο δεν θα κάνει την φωτιά ευημερούσα,Αλλά η συνεισφορά του καθενός στο ξύλο θα κάνει τη φωτιά να καίγεται πιο φωτεινά.Μετά τη συνάντηση, αποφασιστικά επιλέξαμε να γίνουμε μέλος της Ένωσης Βιομηχανικού Καθαρισμού της Κίνας και ευχαριστήσαμε την ένωση για την παροχή μιας τόσο καλής πλατφόρμας. we will take this opportunity to give full play to the role of the platform and work hand in hand with the association to promote the high-quality development of ultrasonic cleaning technology applications.

 

Η Ένωση Βιομηχανικού Καθαρισμού της Κίνας (ICAC) ιδρύθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2011 και εγκρίθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο και το Υπουργείο Πολιτικών Υποθέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.Είναι η μόνη εθνική βιομηχανική ένωση στη χώρα μου που ασκεί λειτουργίες διαχείρισης της βιομηχανίας και παροχής υπηρεσιών για λογαριασμό της βιομηχανίας καθαρισμού της ΚίναςΔέχεται Η επιχειρηματική καθοδήγηση του Υπουργείου Πολιτικών Υποθέσεων είναι υπό την εποπτεία της Επιτροπής Διαχείρισης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων του Κρατικού Συμβουλίου.

 

Η Ένωση αποτελείται κυρίως από επιχειρήσεις και ιδρύματα, κοινωνικές ομάδες, εμπειρογνώμονες και επιστήμονες της βιομηχανίας καθαρισμού που σχετίζονται με την εγχώρια βιομηχανική βιομηχανία καθαρισμού.,μη κερδοσκοπική κοινωνική οργάνωση με βάση τη βιομηχανία και με την ιδιότητα του νομικού προσώπου κοινωνικής ομάδας.

Χρόνος μπαρ : 2024-06-06 09:42:26 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Skymen Technology Corporation Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Nikki

Τηλ.:: 86-755-27094405

Φαξ: 86-755-27094405

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)