Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερήχων μηχάνημα καθαρισμού

SUS304 βαρύ υπερηχητικό καθαριστήρα 360L με 9000W θέρμανση - JP-720G

Πιστοποίηση
Κίνα Skymen Technology Corporation Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Skymen Technology Corporation Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι ευτυχής που κάνετε τον υπερηχητικό καθαριστή καλής ποιότητας, πρώτα κάποιος είναι πολύ καλός.

—— Stefan (Γερμανία)

Άριστη μηχανή. Μπορώ συνιστώμενος υπερηχητικός καθαριστής Skymen σε όλους που χρειάζονται για τον επαγγελματία ή το χόμπι.

—— Blasko Krstev

Τα συστήματα ήταν καλά - λαμβανόμενος δοκιμασμένος και εργασία πολύ λεπτή. Εκτιμώ όλη τη βοήθειά σας. Να κοιτάξει προς τα εμπρός για την κατοχή της μελλοντικής επιχείρησης με σας πάλι.

—— Haytham Tarhini (Σαουδική Αραβία)

Είμαι Online Chat Now

SUS304 βαρύ υπερηχητικό καθαριστήρα 360L με 9000W θέρμανση - JP-720G

SUS304 βαρύ υπερηχητικό καθαριστήρα 360L με 9000W θέρμανση - JP-720G

περιγραφή
Μέγεθος δεξαμενής: 1000*600*600mm Υπερηχητική δύναμη: 3600W
Δυναμικότητα: 360L Δύναμη θέρμανσης: 9000W
Συχνότητα: 28/40kHz Υλικό: SUS304
Σχήμα: JP-720G Χρονοδιακόπτης: 1-99 ώρες
Υψηλό φως:

SUS304 Υπερήχθης λειτουργίας υπερήχων καθαριστικό

,

Υψηλής ισχύος υπερήχων καθαριστικό 360L

,

Εργατικό υπερηχητικό πλυντήριο ρούχων

Περιγραφή του προϊόντος:

Ο JP-720G Industrial Ultrasonic Cleaner παρέχει μια εξαιρετικά αποτελεσματική, αυτοματοποιημένη λύση καθαρισμού για βιομηχανικές και αυτοκινητοβιομηχανίες.Αυτό το βιομηχανικό καθαριστικό χρησιμοποιεί υπερηχητική συχνότητα 28/40KHz και διαθέτει ένα μεγάλο μέγεθος δεξαμενής 1000 * 600 * 600mmΤο JP-720G Industrial Ultrasonic Cleaner είναι ιδανικό για βιομηχανικές και αυτοκινητοβιομηχανικές εφαρμογές,προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και ανώτερη δύναμη καθαρισμού σε ένα μόνοΑυτή η αξιόπιστη, αυτοματοποιημένη μηχανή καθαρισμού έχει σχεδιαστεί για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα με ελάχιστες ανάγκες συντήρησης.καθιστώντας την ιδανική επιλογή για βιομηχανικές και αυτοκινητοβιομηχανικές εφαρμογές καθαρισμού.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Υπερήχθη καθαριστικό:Μηχανή καθαρισμού υπερήχων
 • Συχνότητα:28/40KHz
 • Μέγεθος δεξαμενής:1000*600*600 χιλιοστά
 • Υλικό:SUS304
 • Δυνατότητα:360L
 • Σχήμα:JP-720G
 • Βιομηχανική συσκευή υπερήχων καθαρισμού:Μηχανή καθαρισμού υπερήχων
 • Μηχανή στεγνού καθαρισμού:Μηχανή καθαρισμού υπερήχων
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Βιομηχανικό υπερηχητικό καθαριστικό JP-720G
Δύναμη θέρμανσης 9000W
Χρονοδιακόπτης 1-99 ώρες
Υλικό SUS304
Μέγεθος δεξαμενής 1000*600*600 χιλιοστά
Δυναμικότητα 360L
Συχνότητα 28/40KHz
Υπερηχητική ισχύς 3600W
 

Εφαρμογές:

Η μηχανή καθαρισμού υπερήχων JP-720G είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική μηχανή στεγνού καθαρισμού αυτοκινήτων, η οποία είναι ιδανική για οποιοδήποτε βιομηχανικό καθαρισμό.Αυτό το μοντέλο έχει χωρητικότητα 360L και συχνότητα 28/40KHzΜε αυτό το μηχάνημα, μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά ευαίσθητα εξαρτήματα αυτοκινήτου, όπως εξαρτήματα κινητήρα, αλουμινίου,και άλλα μικρά αντικείμεναΑυτό το καταπληκτικό μηχάνημα είναι ιδανικό για χρήση σε εργαστήρια, εργοστάσια και άλλα βιομηχανικά περιβάλλοντα, καθώς έχει την ικανότητα να καθαρίζει αποτελεσματικά και αποδοτικά μια ποικιλία αντικειμένων.

Η συσκευή καθαρισμού υπερήχων JP-720G είναι μια τέλεια λύση για οποιαδήποτε επιχείρηση που χρειάζεται να καθαρίσει γρήγορα και αποτελεσματικά ευαίσθητα εξαρτήματα αυτοκινήτου.Με την ισχυρή υπερηχητική ισχύ 3600W και χωρητικότητα 360L, αυτό το μηχάνημα μπορεί εύκολα και αποτελεσματικά να καθαρίσει μια ποικιλία αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων του κινητήρα, των εξαρτημάτων αλουμινίου και άλλων μικρών αντικειμένων.επιτρέποντάς σας να ορίσετε εύκολα το χρόνο καθαρισμού για οποιοδήποτε στοιχείο.

Είτε ψάχνετε για έναν αποτελεσματικό και αξιόπιστο υπερηχητικό καθαριστή αυτοκινήτων, είτε για ένα ισχυρό μηχάνημα στεγνού καθαρισμού, η συσκευή υπερηχητικού καθαρισμού JP-720G είναι η τέλεια λύση.Με την υψηλής ισχύος υπερηχητική ισχύ και μεγάλη χωρητικότηταΑυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό για οποιοδήποτε βιομηχανικό περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να καθαρίζετε γρήγορα και αποτελεσματικά ευαίσθητα εξαρτήματα αυτοκινήτων.και άλλα βιομηχανικά περιβάλλοντα, καθώς έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει αποτελεσματικά και αποδοτικά μια ποικιλία αντικειμένων.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για συσκευή καθαρισμού υπερήχων:

Η συσκευή υπερήχων καθαρισμού πρέπει να συσκευάζεται με ασφάλεια σε κατάλληλη συσκευασία μεταφοράς για να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος βλάβης κατά τη μεταφορά.Η συσκευασία θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή για να προστατεύσει την συσκευή καθαρισμού υπερήχων από τα σοκΗ συσκευασία πρέπει να φέρει σαφή ετικέτα με το όνομα του προϊόντος, τον σειριακό αριθμό, το βάρος και τις διαστάσεις.

Η συσκευή καθαρισμού με υπερήχους πρέπει να αποστέλλεται από αξιόπιστη εταιρεία ναυτιλίας και να είναι ασφαλισμένη για την πλήρη αξία του προϊόντος.Οι πληροφορίες παρακολούθησης πρέπει να παρέχονται στον πελάτη κατά την αποστολή.

 

Γενικά ερωτήματα:

 • Q: Για ποιο σκοπό χρησιμοποιείται η συσκευή καθαρισμού με υπερήχους;
 • Α: Η συσκευή καθαρισμού με υπερήχους χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας για την απομάκρυνση της βρωμιάς, του πετρελαίου και άλλων μολυσμάτων από διάφορα αντικείμενα.
 • Q: Ποια υλικά μπορεί να καθαρίσει η συσκευή καθαρισμού με υπερήχους;
 • Α: Η συσκευή καθαρισμού με υπερήχους μπορεί να καθαρίσει ευαίσθητα αντικείμενα όπως κοσμήματα, ρολόγια και γυαλιά, καθώς και σκληρά αντικείμενα όπως εργαλεία, ιατρικά όργανα και πλακέτες κυκλωμάτων.
 • Q: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να καθαρίσετε αντικείμενα χρησιμοποιώντας μια συσκευή καθαρισμού υπερήχων;
 • Α: Ο χρόνος καθαρισμού εξαρτάται από το μέγεθος, το σχήμα και το υλικό του αντικειμένου που καθαρίζεται.
 • Q: Είναι ασφαλής η συσκευή καθαρισμού με υπερήχους;
 • Α: Ναι, το υπερηχητικό μηχάνημα καθαρισμού είναι ασφαλές. Χρησιμοποιεί ένα καθαριστικό διάλυμα με βάση το νερό και δεν εκπέμπει κανένα επιβλαβές χημικό.
 • QΗ συσκευή καθαρισμού με υπερήχους απαιτεί ειδική συντήρηση;
 • ΑΤο διάλυμα καθαρισμού πρέπει να αλλάζεται τακτικά και το μηχάνημα να ελέγχεται για τυχόν βλάβη ή φθορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Skymen Technology Corporation Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Nikki

Τηλ.:: 86-755-27094405

Φαξ: 86-755-27094405

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα